امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ظرفيت وزني سالنهاي نگهداري سردخانه مواد غذائي
#1
۱ ـ هدف و دامنه كاربرد
هدف از تدوين اين آيين‏كار ارائه روش محاسبه ظرفيت وزني سالنهاي نگهداري مواد غذائي در سردخانه بالاي صفر و زير صفر ) مي‏باشد كه در آن براي چيدن كالا از باكس پالت۱ استفاده مي‏شود.

۲ ـ تعاريف و اصطلاحات
در اين آيين‏كار واژه‏ها و اصطلاحات با تعاريف زير بكار برده مي‏شود :
۲-۱- ظرفيت دروني ـ منظور از ظرفيت وزني هر سالن براي هر كالا وزن آن مقدار كالاي مورد نظر است كه مي‏توان با رعايت آيين‏ كار شماره ۳۳۹۹ ايران ( روش چيدن كالا در سردخانه مواد غذائي ) با دسترسي كم و زياد در حجم مفيد سالن مورد نظر چيد.

۲-۲- سردخانه مواد غذائي ـ به آيين‏كار شماره ۱۶-۱۸۹۹ ايران ( ساختمان , تأسيسات , تجهيزات فني , بهداشت و نگهداري سردخانه مواد غذائي ) مراجعه شود .

۲-۳- سالن نگهداري ـ فضاي محصور , مسقف و عايقكاري شده‏اي در مجموعه بناي سردخانه است.

كه مجهز به تجهيزات سرمازا بوده و بطور خاص براي نگهداري مواد غذائي طراحي شده است .


تعاريف و اصطلاحات
۲-۴- حجم مفيد سالن نگهداري ـ عبارتست از آن قسمت از حجم سالن كه مي‏توان در آن بسته‏هاي كالا را چيد.

به بيان ديگر حجم سالن منهاي فضاهاي خالي مندرج در بند ۵ آيين‏كار شماره ۳۳۹۹ ايران .

۲-۵- ضريب وزني كالا ـ عبارتست از وزن كالاي معين در بسته بندي مشخص كه در واحد حجم ( متر مكعب ) مي‏توان چيد .

۲-۶- ظروف مناسب ـ عبارتست از ظروفي كه ابعاد آن طبق استاندارد و آيين‏كارهاي مربوطه طوري باشد كه بيشترين حجم داخل باكس پالت‏ها را اشغال نموده و جنس و ساختار آن با شرايط موجود در سالن نگهداري سردخانه منطبق باشد .
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان