امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معایب گوشت یخ زده
#1
هر چقدر بین زمان یخ زدن گوشت و مصرف آن فاصله بیش تری بیفتد در این صورت گوشت ارزش غذایی خود را از دست می دهد .

تا جایی که با گذشت یکسال از ذبح گوسفند ، گوشت کاملا مواد مغذی خود را از دست می دهد و هیچ گونه ارزش غذایی ندارد .
باید در منجمد کردن گوشت به نکاتی توجه نمود و اگر آن ها نادیده گرفته شوند در این صورت سلامت گوشت به خطر می افتد .
پایین و بالا شدن دمای گوشت یخ زده خطر رشد میکروارگانیسم‌ها را افزایش می دهد  و این امر سبب فساد و خرابی گوشت می گردد.
بنابراین به افراد توصیه می شود که گوشت تازه خریداری نمایند . همچنین خرید گوسفند زنده و ذبح آن و در نتیجه مصرف گوشت تازه از نظر طب سنتی بسیار مورد تایید است .
پاسخ


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان